Asrul 's FotoPage

By: Asrul Sobry

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bukak Puasa and Farewell

 
 
Went to Kapitan Bayan Baru (Near Queenbay). HH Wong farewell.


Wednesday, 20-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Universal Studio, LA

Entrance
more entrance
The Cars..
View all 18 photos...
It's a new place for me. Never ever thought that I will be here. I don't really know, why I chose this place for my next stop....Hahaha..Well, it's really a cool place to go. You won't believe it until you are inside it..Really enjoyed my time there.


Monday, 18-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
LA-UTAH-ARIZONA

Arizona-In my Sporty Mazda Car
Just a pic..
A land...
View all 12 photos...
Been there for a while..Attended some training and spent sometimes for my vacation..


Saturday, 23-Jun-2007 10:24 Email | Share | | Bookmark
NC, USA

Southpoint
Spring time..mana bunga?
Same place
View all 10 photos...
Training..training...


Monday, 29-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pegi Umah James

Daisy Bank St.
Laindon St.
 
View all 13 photos...
Hari ni, pi umah James..Nak suruh dia tgk my report..Selamat tak ujan.tapi payung tetap bawak..mana tau tiba2 ujan..sebab tgk kat atas, awan gelap ja..umah James tak jauh sangat dari Plymouth Village, dalam 10 minit jalan kaki ja..Umah dia kat Bankfield Avenue..Pintu intu number 54..heheh...Sampai2 ja, dia bukakan pintu..tgk-tgk ada anjing comel..comel gila..nak ja main ngan anjing tu..tapi mana bley kan..pastu pulak, masuk ruang tamu, tgk, la, mak dia pon ada..pak dia pon ada..depa baru sampai rupanya mlm tadi..sembang la kejap..sambil James pi buat English tea..Lepak situ dalam 3 jam kot..pastu balik la, sbb James mau tolong dia punya bapak baiki pinti umah sewa dia..nanti mai lagi dia kata..hahahaha..So, gambar-gambar ni diambil semasa dalam perjalan pulang dari umah James ke Plymouth Village

Quote:
Kawan Biar Beribu-ribu Lemon


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net